2007.04.19.
Budapest Black Knights – Debrecen Gladiators
A lassan örök másodiknak számító Gladiators csapata kilépve a nagy hallgatásból a fővárosba utazik, hogy megkezdje a 2007-es szezonját. Ezzel szemben a Black Knights végig részese volt a a felkészülésnek, ráadásul ők már a múlt héten bele is kezdtek a játékba.

 

Budapest Black Knights – Debrecen Gladiators

Idő: 2007.04.22.
Hely: Budapest, BVSC Stadion
Kickoff: 15:00

A Debrecen Gladiators csapata eddig idén nagyon el volt tűnve. A honlapjukat felújítják, a csapatuk pedig nem játszott felkészülési találkozót. Ez a hallgatás azonban az előnyükre is válhat, hiszen a téli változások, változtatások így nem kerültek nyilvánosságra, vagyis a Black Knights-on csattanhat a meglepetés ostora, már ha kézülnek meglepetéssel a Gladiátorok. A jó szezonkezdet fontos lehet számukra, hogy a későbbiekben a rájátszásba jutva a negyedik érmüket is megszerezhessék, reményeik szerint az ezüstök mellé idén egy szebben csillogót.
A Black Knights csapata két felkészülési meccsel zárta a tavaszt, a Szolnok ellen pedig már az első idei bajnokijukat is letudták. Formán kívül sem lehetnek, hiszen épp csak arra volt idejük, hogy az előző heti fáradalmakat kipihenjék. Vasárnap után viszont kisebb szünet vár a játékosokra, mely azonban nem biztos, hogy játék nélkül telik majd el. Az edzőváltás egyelőre eredményesnek tűnik és lassanként az ebből adódó hibák, hiányosságok is eltűnnek. A hazai pálya nagy segítség lehet, de a Debrecen ellen így sem lesz könnyű dolguk.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?