2007.06.14.
Debrecen Gladiators – Budapest Wolves II
A Debrecen Gladiators játssza a 2007-es Magyar Bajnokság első mérkőzését a rájátszásban. Ellenfelük a Budapest Wolves II lesz, mely a Nyugati csoportban második helyen zárta az alapszakaszt. A Gladiators nagyszerű formát mutatott a négy csoportmeccsen, így a Farkasoknak az eddigihez képest jóval összeszedettebben kell játszaniuk majd, ha be szeretnének jutni a döntőbe. A Gladiátorok, győzelmük esetén, immáron a negyedik döntőjükre készülhetnének fennállásuk során.

Debrecen Gladiators – Budapest Wolves II
Idő: 2007.06.16.
Hely: Debrecen, Nagyerdei Stadion
Kezdés: 15:00

A Debrecen Gladiators eddig minden MAFSZ kiírás döntőjéig eljutott, azonban nyerni meg nem tudtak, így három ezüstérem van a birtokukban. Az elődöntőkben egy-egy alkalommal a Győr Sharks, a Budapest Black Knights (a Blue Bowl sorozatban) és a Győr White Sharks alakulatát múlták fölül.
A Budapest Wolves II legjobb eredménye az elődöntőig való eljutás még 2006-ban, amikor a Győr Sharks állta útjukat. Mivel a Wolves AFBÖ-ben szereplő csapatának nem lesz a hétvégén mérkőzése, így némi erősítés is elképzelhető. Bárhogy is lesz, a Debrecen Gladiators nagyszerű formában van, bár a támadó csapatrész az utóbbi időben kezdett szétesni.
Az elődöntőn azonban már nem lehet hibázni egyik félnek sem, hiszen javításra nincs lehetőség, a továbbjutás egy találkozón dől el.

Koroknai Gergely

Vélemény, hozzászólás?