2009.06.11.
Gladiators-Heroes
Debrecenben indult és ott is zárul a Div. II. keleti felének idei alapszakasza, az ellenfél ezúttal azonban az Eger Heroes.

A ’lelassúzott’ Gladiators játékosok idegenben bebizonyították, hogy a megkopott sebesség és a kevés rutin ellenére még mindig jobbak, mint az Eger Heroes, és azóta bár begyűjtöttek egy győzelmet a Soldiers ellen is idegenben, még így sem csíphetik el a csoport első helyét.
A második, egyben még továbbjutó pozíció ellenben fix, mégsem henyélhetnek majd jóllakott napközisek módjára, hiszen a Heroes revansot kíván venni.
A vendégek az elmúlt meccseken elég jól fogták a futásokat, így nagyobb szerep hárulhat majd Hutóczky Ádámra, ugyanakkor a Gladiators secondaryje is szépen tesztelve lesz Bíró által. Esetében azonban mindenképpen probléma, hogy bár szép, erős labdákat dob, rendre túlszállnak azok az elkapókon, így rengeteg lehetőség marad kihasználatlanul – kicsivel jobb összhang esetén komoly fegyver lehetne a passzjáték a Hősök kezében.
A tét tehát elsősorban a Heroes részéről a nagyobb – nyert meccs nélkül zárják-e az alapszakaszt, vagy sikerül egy győzelemmel beelőzniük az összesített tabellán a Steelerst, és ezzel elkerülni a Div. III-as kihívás fenyegető rémét.

Debrecen Gladiators – Eger Heroes
2009.06.14. 15:00
Debrecen, Salakmotor pálya (Gázvezeték utca 33.)
Belépő: 800 Forint (diákoknak 600 Forint)

Koroknai Gergely

Vélemény, hozzászólás?