2007.06.27.
Lassan közeledik a III. Hungarian Bowl döntője, így itt az idő, hogy lehulljon a lepel a döntő néhány meglepetéséről. Miért érdemes már a mérkőzés kezdete előtt 40 perccel kiérkezni a BVSC Stadionba?
Kezdjük azzal, hogy minden belépő ajándékot kap. Nem is egyet! Aki belép a kapun, rögtön a kezébe nyomnak egy Veritas Gold ásványvizet, és egy Burger King kupont. Ezen felül még egy, csak az amerikai football döntő látogatóinak szóló exklúzív kedvezményre jogosító bónt a Wilson jóvoltából, melyet a Player’s Room Szőnyi úti üzletében – közvetlenül a Stadion mellett- lehet beváltani akár egy amerikai football labda vásárlása esetén. Sőt, csak a döntő miatt nyitva lesznek vasárnap este is. Ezen felül a korán érkezők magazinok garmadáját is hazavihetik. Persze ingyen.

A pregame show -t a Vám-, és Pénzügyőrség nagyzenekara nyitja majd, igazi, amerikai hangulatot teremtve, rendhagyó módon NEM Mozart és Bach művekből adnak majd ízelítőt. A kezdőrúgást az RTL KLUB egyik műsorvezetője fogja elvégezni, hogy ki, azt mindenki személyesen kiderítheti a mérkőzés előtt. A félidőben a szokásosnak mondható Cheerleader Show -több csapat részvételével- fokozza tovább az addigra már tetőfokon lévő hangulatot. A mérkőzés végén a díjátadás is igazi meglepetéseket, és eddig hazai amerikai football mérkőzésen nem látott látványelemeket tartalmaz. Az afterparty pedig hajnali 2-ig is eltarthat, ha van kedve a társaságnak addig mulatni. A mérkőzés szakkommentátora az MAFSZ nagykövete, Faragó Richard lesz.

És a szokásos dolgokat még nem is említettük. Ha tehát kérdéses volt, hogy ki kell-e jönni a döntőre, most már ne legyen kérdés! A kifogástalan időjárásról pedig az égiek fognak gondoskodni…

Vélemény, hozzászólás?