2009.01.21.
Debrecen Gladiators
Most szombaton, vagyis január 24-én mindenkit várnak a Kossuth Laktanya sportpályán.

15-50, 50-150, 150-250 – ezek az intervallumok a Debrecen Gladiators januári toborzásának – 15-től 50 évig várnak mindenkit, aki 50-150 kilogramm súlyú és 150-250 centiméter magas. A toborzás ugyan már megy egy ideje – 4000 szórólapot osztottak ki a Debreceni Egyetemen, de a reklámkampány csak most indul be.
„Holnaptól megy a buszok monitorjain az a reklám, ami az oldalunkon is látható, ma délutántól megy péntekig a rádióban a hirdetés a reggeli és a délutáni időszakban, a Bihari Napló pedig még a héten lehoz egy cikket a toborzásunkról” – tudtuk meg a debreceniek elnökétől, Nagy Lászlótól.

Az akcióra előzetesen már 25-ön jelentkeztek, de szombat délután kettőig ez a szám még jócskán nőhet. Nagy László azt is elmondta, hogy ha az érdeklődőkből 20-an véglegesen csatlakoznak a Gladiátorokhoz, akkor azzal már elégedett lenne.
Az egyetemi szórólapozást a vizsgaidőszak vége után, februárban megismétlik, valamint a HÖK-kel is együtt működnek.
„A Div. II-es indulással együtt járó kevesebb költség lehetőséget ad az ilyen toborzásokra. Ebben az évben a felnőtt csapat létszámát 50, a juniorokat 30-35 fő fölé szeretnénk növelni. Aztán a bajnokság vége után ismét tartunk majd egy toborzást, mert jelenleg – a múlt heti csapatgyűlés alapján – nem túl nagy a létszámunk.”

Koroknai Gergely

Vélemény, hozzászólás?