Az Aktív Fitness közel 600 m2-es fitnessterme kizárólag a TechnoGym kardió- és erősítő gépeivel van berendezve. Ez nem véletlen, mert a cég a világ vezető fitnessgép-gyártója.
A TechnoGym termékek fejlesztése a testmozgás minden szintjére és aspektusára kiterjedő orvostudományi, egészségügyi és jóléti kutatások eredményein alapszik. Napjainkban a fitness klubok vendégei egyre összetettebb élményekre vágynak. A TechnoGym az új Excite termékvonalat az egyén és érzékei köré építette. A felszerelések használata teljesen új, tökéletes élményként hat, mely kitűnő teljesítménnyel párosul.

– A professzionális edzőtermi futógép. Kényelmes érintkezési felületekkel, kellemes érintési anyagokkal, lemodellezett formákkal, kiemelkedően csendes, párnázott felülettel, amely az ütődést maximálisan elnyeli, és visszaadja az energiát minden lépés végén, ezáltal biztosítva a természetes futás élményét.
– A professzionális ellipszis alakú edzőgép, mely az edzés közbeni izom és ízület fájdalmak megszüntetésére lett kialakítva. Segítségével javítható a koordináció, és az egyensúlyérzék, a felszerelést atléták és idősek egyaránt hatékonyan használhatják. A Synchro Excite-tal végzett kardiovaszkuláris edzés hatékony zsírégető, valamint javítja az izmok és izületek rugalmasságát és hajlékonyságát.

 – Az egyedüli kardiovaszkuláris készülék, mellyel egyidejűleg számos izomcsoportját edzheti, egy új, hatékony, és szórakoztató edzésmód segítségével. A Cardio Wave edzés a láb-, és farizmokra fókuszál anélkül, hogy megterhelné az ízületeket. A kalóriák elégetése, valamint a testformálás a Cardio Wave-vel páratlan ebben az ágazatban. A készülék speciális designja lehetővé teszi, hogy számos pozícióban használjuk, ezáltal az edzés szórakoztató, és mindenki által végezhető.
– A professzionális taposógép, ideális a láb és farizom erősítéséhez és kitűnő a kardiovaszkuláris edzéshez. A lábtartók egymástól független mozgása ideális az egyensúly és koordináció fejlesztéséhez. Zsírégető és alakformáló hatás. A CPR edzés módszer megkönnyíti, hogy edzéstervünket egy állandó pulzusnak megfelelően alakítsuk ki.

 

Vélemény, hozzászólás?