Bajban ismerszik meg a barát. Ez a szállóige jól tükrözi a hétvégénket. A csapat edzői elfoglaltságaik miatt nem tudtak velünk tartani, így veszélybe került a székesfehérvári pályára lépésünk. Mindenképpen le akartuk játszani ezt a mérkőzést, mivel meg akartuk törni a majd kétéves győztes mérkőzés nélküli szériánkat. Végül, a csapat segítségére egykori csapattársaink, Hanász Róbert (Dallas) és Veress Zoltán (Vakond) sietett. Nem hiába a Gladiátor szív örökké dobog, Dallas és Vakond rövid egyeztetés után újra csatába szállt. Ők is az egykori "ezüstgeneráció" meghatározó tagjai voltak.
A mérkőzés követően Dallast benyomásairól kérdeztük, melyre a következőket válaszolta. 

 "Jó volt látni a régi időket idéző akaraterővel és odaadással küzdeni a csapatot! A védelem kevés hibával végig koncentrálva, hajtott a meccsen! A győzelem az ő érdemük! A támadókat talán a meleg is megnyomta azért volt nehézkesebb a mozgásuk, de sokat vesztettünk azzal, hogy többnyire rosszul választottuk ki, olvastuk le, hogy kinek kit kellene blokkolnia. Talán, ha jobban ismerem a játékosokat, hatékonyabb támadó munkát tudtunk volna felmutatni, de így legalább izgalmas lett a meccs. 🙂
A labdát viszont nem vesztették el és ez is pozitívum! A csapat eredményei nem tükrözik a benne rejlő képességeket! A jövőre nézve biztató, hogy ekkora játékkedv és akaraterő van a srácokban, de még azért sokat kell tanulni! Nem ártana még legalább 10 ember.

Amire oda kell figyelni az az olvasás, mert a védők olvasása is lassú volt és szerintem nem is azt olvassák amit kell, csak követik a játékot azután látják meg csak, hogy mi az.
Sok elhibázott szerelés volt, de összességében nagyon szépen szerelnek a srácok!
A támadóknál rengeteget kellene gyakorolni a passzokat. Gyorsabban kellene megszabadulni a labdától és erőteljesebben!
Nekik is, ki kellene nyitni a szemüket, már snap előtt is, mert már akkor látniuk kell, hogy kinek kit kellene blokkolnia."

Debrecen Gladiators – ahol az erők egyesülnek,  legendák születnek

{youtube width="640"}4Pu08GSIDmw{/youtube}

Vélemény, hozzászólás?