A 2013-as esztendő utolsó hazai tojásfoci eseményén Tolna megyébe látogatott a cívisvárosi egylet. Az első napon nem sikerült győzelmet szereznie az arany-fekete egyletnek, ám a második napon már sokkal jobb volt a produktum.
Hajnali 3-kor indultak

A Gladiators az első napon 4 meccsből négyet elveszített, viszont a Baja Raiders ellen 39–0-ra nyert, ám az egyenes kieséses szakaszban a házigazda Szekszárd Bad Bones ellen egy parázs összecsapáson 15–12-re kikaptak a hajdúságiak. Az 5. helyért vívott küzdelemben a Budapest Eagles állította meg a cívisvárosiakat.

– Az első napon olyanok voltunk, mint az alvajárók – értékelte a csapat teljesítményét Szűcs Botond, a Gladiators segédedzője. – Sajnos nagyon keveset tudtunk aludni, hiszen hajnali 3-kor kellett elindulnunk a torna helyszínére. Ám annak ellenére, hogy nem a tervek szerint sikerült a torna, ez egy remek csapatépítő esemény volt, hiszen többen nem csapattársakként utaztak haza, hanem barátokként. A srácok rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek, amely miatt megérte ennyit utazni. Most lesz egy háromhetes pihenő, utána egy nagy toborzást tervezünk a Super Bowl idején, majd nekivágunk a tavaszi felkészülésnek.

HBN-MAL Illusztráció – © Fotó: HBN archív

 

Vélemény, hozzászólás?