A Gladiators, Soldiers közös junior csapat túl van az első megmérettetésén. Idegenben 28-6 arányú vereséget szevedett a Young Guns United-tól. Az edzők a következő képpen vélekedtek a találkozóról.

Bachrathy Kornél, a Young Guns United vezetőedzője: Jó játékkal sikerült egy jó ellenfelet megfognunk, a védelmünk pedig sok labdát szerzett. Nagyon bizakodók vagyunk, hiszen megtettük az első nagy lépést az idei Junior Bajnokságban. Az offense-ünk és a defense-ünk nagyon jól teljesített, viszont a Soldiers támadóegysége nem volt túl hatékony. Még ott van előttünk a Cowboys és a Bulldogs, amely két nagyon kemény ellenfél, de ha jól felkészülünk belőlük, akkor bármi lehet.

Szűcs Botond, a Szolnok Soldiers Juniors vezetőedzője: Voltak jó megmozdulásaink, de még látszik a közös munka hiánya, hiszen még a két csapatot jól össze kell hangolni. A Young Guns defense-e nagyon energikus volt és a támadásainkat szinte tönkretették. A következő alkalomra jobban meg kell tanulnunk a playbook-ot, mert a Hurricanes ellen nagyon nehéz dolgunk lesz és belőlük jól fel kell készülnünk.

Young Guns United-Szolnok Soldiers Juniors 28-6 (0-0, 14-0, 0-0, 14-6)
Pontszerzők: Varga Bence 2 (2pt: Horváth László), Győri Benedek, Kovács Bence (2pt: Varga Bence, illetve Kolompár Dávid.

 

Forrás: mafsz.org

Vélemény, hozzászólás?