Újabb szponzorral állapodtunk meg az E-Bank képviseletében. 250 ezer forint értékű adományt ajánlott fel az E-Bank Magyarország hálózat. Az önkéntes belépésű közösségben ez bármilyen szolgáltatásra „elkölthető”, amely csapatunk működtetéshez szükséges

(pl. fuvarozás, felszerelés készíttetés stb-stb.). Ám a tartós tagsághoz és a további „árucseréhez” minekünk is felajánlásokkal kell élnünk. Nálunk az emberállomány kétkezi munkája és a reklámértékesítés lehet üzleti alap.
Az ünnepélyes bejelentésen egy másik kecsegtető lehetőséget kínáló partner is tiszteletét tette. Egy egészséges életmódhoz hozzájáruló, táplálék-kiegészítő cikkeket forgalmazó cég képviselői azt ajánlották fel, hogy a csapattagok részére olyan vásárlást tesznek lehetővé, amely során a náluk elköltött összegek után a saját nyereségükből – így szponzorként fellépve – visszajuttatnak a csapatnak. (A tisztességes százalékról, az elszámolás hitelességéről és a technikai részletekről még későbbiekben egyeztetnek a csapatvezetéssel.)

 

Vélemény, hozzászólás?