A nyári szünet befejezésével elkezdődtek a fejlesztések, pályakorszerűsítések stadionunkban. Az amerikai futball edzőtábor helyszínéül szolgáló Gázvezeték utcai sportlétesítményben gőzerővel folynak a munkák. A pálya üzemeltetőjével együtt működve újítjuk fel a pályát, lelátót. Az üzemeltető a VIP lelátót 56 darab stadionszékkel bővítette.

A nagy esőzések, viharok miatt veszélyessé vált lelátót felújította.  Ezen felül csatornázási-, hangosítási-, elektromos-, és egyéb földmunkákon dolgoznak, hogy minél komfortosabb és megfelelő állapotú létesítményt kapjanak a látogatók.

Már csak néhány nap az edzőtáborig

A tavasz óta amerikai futballpályaként szolgáló füves terület talaját tettük rendbe, és végre az "Y" kapu is új színben tündököl. A hétvégi karbantartással párhuzamosan megkezdődtek az edzéseink is. Vasárnap de. 10 órától 16 óráig, csapatunk vezetőedzője Karim, posztok szerint külön foglalkozott játékosaival.
Kedden felkerül a "rács" is a pályára, így már semmi akadálya, hogy szerdán 17 órától kezdődhessen az edzőtábor. Az edzőtábort követően csatlakoznak a csapathoz az újoncok is, így már az idén elkezdjük a felkészülést a 2012-es szezonra.


Fotó, szöveg: KZ

Vélemény, hozzászólás?