Csapatunk idei szezonjának első tétmérkőzéséhez ért. A Budapest Eagles csapatát fogadjuk a Gázvezeték utcai Salakmotor pályán.

A tavalyi sikeres tagtoborzásnak köszönhetően számos új játékos csatlakozott a csapathoz. Az ők és a meglévő állomány összegyúrásának a végéhez ért a felkészülés. Nem volt felhőtlen ez a munka Karim a csapat vezetőedzője számára, mivel viszonylag rövid időt töltött a gárda teremben és a későinek mondható havas időjárás megzavarta a felkészülést. Az újoncoknak alkalma volt élesben is megízlelni az amerikai futballt. Az egri Hősökkel, a budapesti Cowboyokkal és a szolnoki Katonákkal közös edzések remélhetőleg sok tanúsággal szolgáltak nem csak a kezdők számára és az ismereteket tétmérkőzésen is kamatoztatni tudják.  Az idei szezonkezdést nehezíti, hogy több játékost is nélkülöznünk kell. A támadó és a védősor is megsínylette a játékos hiányt.

Az első mérkőzésünkön a Budapest Eagles-t fogadjuk. A tavaly júniusban már játszottunk ellenük. Szoros mérkőzésen a második félidőben ledolgoztuk a hátrányunkat. A normál játékidőben döntetlen, ám a hosszabbításban 20:14 arányú vereséget szenvedtünk ellenfelünktől Budapesten. Így tekinthetjük az idei mérkőzést vissza vágónak is. Javíthatja az esélyeinket az is, hogy a hírek szerint kétfelé szakadt az Eagles, a játékosok egy része külön utakat igyekszik találni a hazai futballban, így nem tudni rendelkeznek-e elég játékossal a biztos szerepléshez. Tavaly egészen közel jártak az elődöntőhöz, de a hírek alapján az idén nem várható tőlük kiemelkedő eredmény.

Fordulatos és izgalmas mérkőzésre számíthat mindenki aki kilátogat. A belépés INGYENES.

Időpont: 2012.04.01. Kapunyitás: 14:00 Kezdés: 15:00
Helyszín: Debrecen, Gázvezeték utcai Salakmotor Stadion
Belépés: INGYENES


Kovács Zoltán

 

Vélemény, hozzászólás?