Súlyos, 48–12-es vereséget szenvedtek a hajdúságiak Miskolcon a MAFL Divízió II. harmadik játéknapján.

A Nyíregyháza Tigers II otthonába látogatott a Debrecen Gladiators egy olyan mérkőzésre, ahol mindkét csapat számára szükséges volt a győzelem, hogy életben tartsák reményeiket a rájátszásba jutásért.

Gyenge védekezés

A mérkőzés elején még több hibára tudta kényszeríteni a hazai gárdát a Debrecen, de a rövid nyomás nem volt elég. A Tigrisek hamar feléledtek és kihasználták a Gladiátorok védelmi hibáit, s kialakították a 27–0-s félidei eredményt.
A második játékrész már bíztatóan kezdődött a cívisvárosiak számára, hiszen Karacs Tamás szerzett egy gyors touchdownt, azonban a Tigers újabb támadásai ismét célt értek, és 48–6-os előnyre tettek szert. A végén azonban egy szép egyéni akciót követően, Szabó Krisztián szépített és állította be a 48–12-es végeredményt.

Nem volt szív

Karim Trabelsi elégedetlen volt csapata teljesítményével, és kiemelte az edzéseken való részvétel fontosságát. – A játékosaim nem hajtották végre rendesen a Tigers ellen kidolgozott taktikát, mivel látszott, hogy nem nagyon tanulták meg azokat. Szeretném, ha néhányan többször is részt vennének a tréningeken, mert a siker egyik kulcsa a gyakorlás. A mai csapatban nem volt szív – fogalmazott kritikusan az edző.
A Debrecen Gladiators legközelebb május 27-én hazai pályán, a Budapest Wolves II. ellen bizonyíthat.

Forrás: HBN-ML

Vélemény, hozzászólás?