Csapatunk a héten utolsó hazai meccsét játssza a Budapet Wolves 2-vel. A találkozó eredetileg május 27-én lett volna, de a fővárosi csapat kérésére június 10-re lett elhalasztva az utolsó előtti alapszakasz mérkőzésünk.

Az időpont változtatásra azért volt szükség, mert a Budapest Wolves első csapatának eredetileg május 26-ra tervezett, nemzetközi CEFL mérkőzése az élő tévéközvetítés miatt átkerült május 27-re. Így az edzői átfedések miatt nem tudták vállalni a vasárnapi, debreceni játékot a második csapatukkal. Természetesen mi is szerettük volna lejátszani ezt a mérkőzést, ezért a két csapat vezetősége kereset egy mindenki számára megfelelő időpontot.

Amennyiben ragaszkodunk az eredeti bajnoki menetrendhez, biztos 35-0-ás győzelmet könyvelhettünk volna el, ami a tabellán igazán jól mutatott volna, de nem célja a csapatnak az ilyen diadal. Az idei bajnokságban győzelem nélkül álló Wolves 2 verhető ellenfélnek tűnik, de rontja az esélyeinket, hogy számos játékosunkat nélkülözni kell a támadó- és védősorban egyaránt. A offense falban és az irányító poszton is szükség volt átszervezésre, valamint a linebacker sor is jelentősen csökkent.
Bár a fővárosiak számára sincs esély a rájátszásra, ugyanakkor a kiesés sem fenyegeti őket, ám ők is mindenáron a győzelemre törekednek, céljuk megszerezni első pontjukat.

Tavaly is hasonló helyzetben voltunk, akkor még annyival volt komplikáltabb, hogy vezetőedző nélkül kellett idegenben játszani a Fehérvár Enthroners otthonában. A szűkös keret, az utazás és a meglehetősen magas hőmérséklet csak csökkentette nyerési esélyeinket, azonban a fiúk odatették a legfontosabbat, ami a focihoz szükséges, a szívüket. Végletekig kiélezett, csekély arányú, viszont annál értékesebb győzelemmel zárult a találkozó. A 2011. június 4-én megrendezett Enthroners – Gladiators mérkőzés 6-8 arányú diadalt hozott számunkra.

A fent említett körülmények tekintetében egy kemény mérkőzésre van kilátás, ámbár a nehézségek ellenére is hazai pályán csak a győzelem lehet a cél.
Ezért kérünk mindenkit, ha teheti, látogasson ki a mérkőzésünkre, és szurkolásával segítse hozzá a srácokat a győzelemhez.

A mérkőzésre a belépés díjtalan!

Debrecen Gladiators – Budapest Wolves 2
Helyszín: Debrecen, Gázvezeték utcai stadion
Időpont: 2012. június 10. 15:00
 

Vélemény, hozzászólás?