A cívisvárosiak a győzelemért utaznak vasárnap az Acélvárosba a Junior Bajnokság alapszakaszának utolsó körében. A Keleti csoportban jelenleg három csapat áll győzelemmel, ebből ketten, a Miskolc és a Debrecen egymás ellen játszanak, a Jászberény Wolverines pedig a címvédő Docler Wolves otthonába utazik. Ahhoz, hogy a hajdúsági-szolnoki közös csapat biztosan bejusson a rájátszásba le kell győzniük az Acélosokat, a Rozsomákoknak pedig vereséget kell szenvedniük a fővárosban.

Fejben ott vannak

Hoksári Béla, a Gladiators vezetőedzője szerint egy nagyon nehéz összecsapás vár a Gladiátorokra, de szerinte csapata esélyes a továbbjutásra.
– Egy nagyon ideges mérkőzést várok, hiszen mindkét egylet számára fontos lesz, hogy kvalifikálják magukat az egyenes kieséses szakaszba – latolgatta az esélyeket Hoksári. – Sokat jelentett nekünk, hogy két hete le tudtuk győzni a Cowboyst, mert így a rájátszás is elérhető közelségbe került. A héten beszélgettem a játékosokkal is és már fejben ott vannak a mérkőzésen. A védelmünk meg tudja állítani a Steelers offenzíváit, a Lovászfiúk ellen pedig a támadóegységünk fejlődött annyit, hogy több csapást tudjon mérni az Acélosokra.
A Miskolc Steelers-Debrecen Gladiators összecsapást október 23-án, vasárnap rendezik a miskolci Rendészeti Szakközépiskola pályáján.

HBN-MAL © Fotó: Magánarchívum

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?