Hat mérkőzés vár a hajdúsági amerikaifutball együttesre a Divízió I. alapszakaszában.

Lassan elkezdhetnek tervezni a debreceni tojásfoci szerelmesei, hiszen már elkészült a Gladiátorok versenynaptára. Hat összecsapás vár a cívisvárosiakra, mind egytől egyig kiélezett párharcot ígér.

Ez különösen igaz az arany-fekete gárda első meccsére, amely a tavalyi szezonhoz hasonlóan Budapesten lesz, a Cowbells 2 otthonában, március 31-én. Ismerve a két klub közös múltját egy parázs és izgalmakkal teli meccs várható a fővárosban. Az első hazai bajnokiig még várniuk kell a szurkolóknak, hiszen április 29-én a Budapest Titans látogat majd Debrecenbe.

Emellett még két nagyon nehéz találkozó vár a Gladiators-ra a cívisvárosban. Ezek között szerepel egy Miskolc Renegades elleni keleti rangadó, illetve egy Szombathely Crushers elleni kelet-nyugat párharc. Idegenben lesz még egy útjuk a Gladiátoroknak a fővárosba, ahol a Budapest Eagles 2 látja majd vendégül a hajdúságiakat. Azonban talán az egyik legjobban várt rangadó távol Debrecentől a Szekszárd Bad Bones otthonában lesz. Ez az összecsapás zárja majd az alapszakaszt. A Gladiators az elmúlt időszakban sokszor összeakadt a Rosszcsontokkal és mindannyiszor egy fordulatokkal teli párharc alakult ki a két fél között.

A hazai mérkőzések helyszíne még egyeztetés alatt állnak, de amint lesz erről konkrét információja a csapatnak, azonnal értesíti a szurkolókat.

Fotók: Ábrán Szabolcs

 

A Gladiators 2018-as Divízió I-es versenynaptára:

Március 31.: Budapest Cowbells 2 (vendég)
Április 29.: Budapest Titans (hazai)
Május 13.: Miskolc Renegades (hazai)
Május 20.: Budapest Eagles 2 (vendég)
Június 9.: Szombathely Crushers (hazai)
Június 24.: Szekszárd Bad Bones (vendég)
Július 7. vagy 8.: elődöntő
Július 15.: döntő