2007.06.28.
2007 Döntő
Megismétlődik a 2006-os magyar bajnoki döntő párosítása, és 2007-ben ismét a Debrecen Gladiators és a Győr Sharks küzdhet meg bajnoki címért, vagyis a III. Hungarian Bowlért.

MAFL – III. Hungarian Bowl döntő
Debrecen Gladiators – Győr Sharks
Idő: 2007.07.01
Hely: Budapest, BVSC Stadion
Kezdés: 19:00
Jegyár: Elővételben 1300 Ft

A Debrecen Gladiators csapatának ez lesz a harmadik döntője az MAFL során, de győzni eddig még egyszer sem tudtak – 2005-ben a Budapest Wolves, 2006-ban pedig a Győr Sharks győzte le őket. A két ezüstérem mellől az arany hiányzik a kollekciójukból, ezért biztosra vehető, hogy július elsején mindent elkövetnek majd a győzelem érdekében.
Ellenfelük a jelenlegi címvédő Győr Sharks lesz, mely debreceni riválisához hasonlóan veretlen, 4-0-ás mérleggel zárta az alapszakaszt. A rájátszásban azonban a győriek meggyőzőbb teljesítménnyel jutottak tovább. Ennek ellenére a döntőn óriási csata várható.
III. Hungarian Bowl
A hibátlanul zárt alapszakaszi csoport után a Debrecen Gladiators hazai pályán fogadta a Budapest Wolves II, nagyrészt juniorokkal kiálló csapatát. A mérkőzés hosszabbításban dőlt el, és csak centimétereken múl, hogy a Gladiators jutott tovább. A rájátszás másik ágán a Sharks ugyancsak hazai környezetben játszott a Budapest Black Knights ellen, akiket magabiztosan győztek le.
Ezek az eredmények azonban július 1-én, este 7 órakor már semmit sem fognak számítani, akkor már csak a játékosokon múlik minden.

Koroknai Gergely

Vélemény, hozzászólás?