Szeptember 22-én 10:00 órától, a Salakmotor Stadionban lezajlott az éves Gladiátor válogató, tagtoborzás, divatosan Try out. A résztvevők kipróbálhatták milyen együtt edzeni a harcedzett játékosokkal.

A korábbi toborzásokhoz képest kevesebb érdeklődő jött el, ám annál elszántabbak voltak a leendő játékosok. A csapat élén Gerda Lajos megtartotta szokásos eligazítását, majd ezt követően jöhetett a "fekete leves". A srácok kipróbálhatták a 40 yard sprintet ahol volt egy-két ígéretes reménység. A sprint után következett egy kis agility.

Sajnos a "főbérlőkkel" történt kommunikációs félreértés miatt át kellett adni a salakmotorosoknak az ovális arénát, mivel nyilvános edzést tartottak (ránk szerveztek), ezért a pálya melletti füves területen folytatódott a Gladiátor válogató. Ez persze nem szegte senki kedvét. Molnár Gábor a felnőtt és junior csapat játékosa, osztogatta a passzokat.

A baráti, már-már családias hangulatú délelőttön a feladatsor végén, felpróbálták a jelentkezők az amerikai futball védőfelszereléseit (sisak, vállvédő) és válthattak néhány szót a játékosokkal, edzőkkel.


Szöveg és kép: Kovács Zoltán

Vélemény, hozzászólás?