Amerikai futball – Tagtoborzót tart a Debrecen Gladiators a Gázvezeték utcai stadionban.  Az Észak-amerikai játékok kedvelői ezt nem hagyhatják ki, ha ki akarják próbálni magukat ebben a sportágban. Október 28-án, vasárnap tíz órakor a Gázvezeték utcai salakmotor-pályán szervez tagtoborzót a Debrecen Gladiators, amerikai futball klub.
A hajdúsági csapat ugyan csak a MAFL Divízió II-ben szerepel, de egy nagy múltú sportegyesületről van szó, hiszen megjárták már az első osztályt is és többször voltak döntősök egy kiemelkedően erős mezőnyben. – Hetek óta erre az eseményre készülünk – mondta a cívisvárosiak játékosa és sajtófőnöke, Kovács Zoltán. – A plakátokat és a szórólapokat megterveztem és a csapattársaimmal együtt iskolákban, valamint bevásárlóközpontokban szétosztottuk, elhelyezetük. Emellett a tömegközlekedés remek esélyt nyújtott, hogy észrevetessük magunkat, ezért a DKV járatokon látható egy hirdetés, mely ezt az alkalmat reklámozza.
 


 

A felkészülés jegyében

A tagtoborzón egy rövid tesztsorozaton kell majd megfelelniük a kilátogatóknak, amely során felmérik a jelentkezők fizikai állapotát és mozgáskoordinációját. A teszt főként futófeladatokból, labdajátékból, erőfelmérésből, valamint posztokhoz kötött edzésmunkából áll majd. – 2013-ban mindenképp szeretnénk eljutni a divízió II. döntőig, és a tagtoborzóval azt akarjuk elérni, hogy minél több játékosunk legyen, akikkel ezt a célt megvalósíthatjuk. Szeretnénk egy erős csapattal indulni a 2013-as szezonban. Csak bátorítani tudom a sport kedvelőit, hogy nézzenek ki és próbálják ki magukat, mert nagy kihívások várnak rájuk, illetve megmutathatják, mit tudnak. A Gladiátorok a toborzóra testsúlytól és kortól függetlenül várnak érdeklődőket.
 

Forrás: HBN-MAL

 

Vélemény, hozzászólás?