A harmadosztály ezen a hétvégén is izgalmas meccsekkel szolgálhat, de ami a legfontosabb, hogy a cívisvárosba is ellátogathatunk. Végre!

A hétvége talán egyik legnagyobb érdeklődéssel várt találkozója a Debrecen Gladiators-Budapest Eagles mérkőzés. Az arany-feketék még nem játszottak idén meccset, de a hírek szerint valóban két bajnokesélyes csatáját láthatjuk szombaton. A hajdúságiak kerete bővült, miután együtt indulnak a Szolnok Soldieres-zel. Az edzői stáb is átalakult, így Hoksári Béla lett a gárda elsőszámú szakvezetője. De hogy valóban egy bajnokesélyes csapatról van szó, az kiderül az alapszakasz során.
A Budapest Eagles már túl van egy összecsapáson, amelyen 29-8-ra nyert a Dabas Sparks ellen. Egy kicsit döcögve kezdtek a Sasok, de végül magabiztosan győztek. Azzal, hogy a fővárosiak már meccsben vannak, előnyt szereztek a Gladiators-szal szemben, mivel ki tudják javítani a hibákat. Viszont Boda Gábor együttese számára nehéz lehetett elemezni a cívisvárosiakat, mivel még nem játszottak mérkőzést élesben.

Hoksári Béla, a Debrecen Gladiators vezetőedzője:Jó hír számunkra, hogy a játékoskeret is bővült, valamint Szűcs Botond is visszatért közénk és segédedzőként folytatja nálunk a munkát. Vízválasztó lesz számunkra az első összecsapás, hiszen itt már felmérhetjük magunkat élesben és láthatjuk, hogyan min kell még változtatnunk. A két csapat egyesülése pozitív dolog, hiszen kiegészítették egymást a gyengébb posztokon. Képesek lehetünk legyőzni az Eagles-t, ehhez viszont fejben az első sípszótól az utolsóig ott kell lennünk.

Boda Gábor, a Budapest Eagles vezetőedzője: Keményen készültünk erre a meccsre és próbáltunk csiszolni a hibáinkon. Úgy gondolom, hogy a szezonunk egyik legnehezebb mérkőzése lehet, ahol fejben ott kell lennünk. Higgadtnak kell lennünk és nem szabad ellazáskodnunk, mert akkor görcsösen megy a játék, ami megbosszulhatja önmagát. Bizakodóak vagyunk, de azért higgadtak. A Debrecen számunkra egy fekete ló, de mi már játszottunk idén, tehát meccsben vagyunk. Sok dolog történhet szombaton, amire nem számítunk, szóval izgatottan várjuk ezt a napot.

Debrecen Gladiators-Budapest Eagles
Időpont: április 25. (szombat), 15.00
Helyszín: Debrecen, Gázvezeték utcai Salakmotor Stadion (Gázvezeték utca 35.)
Belépő: ingyenes

Vélemény, hozzászólás?