Amerikai futball. Az utolsó fővárosi ellenfél sem ígérkezik könnyű falatnak Karim Trabelsi legénysége számára. Ugyan a tavalyi Hungarian Football League (HFL) ezüstérmes Hurrikánok másodikszámú csapata újonc szezonját futja, nem mondható, hogy rosszul kezdett: két győzelme mellett két vereség áll a neve mellett.

 A támadás az erősség

A hullámzó teljesítmény ellenére a Hurricanes II-nek mindenképp az offenzívák vezetése lesz az erőssége. Nem csoda, ha egy olyan fiatal tehetség trenírozza a narancs-fehéreket, mint Bencsics Márk, aki nemcsak a másodikszámú keret vezetőedzője, de az elsőszámú csapat irányítója is egyben.

Szűcs Botond, a Gladiators segédedzője elismerően beszélt az ellenfél tréneréről. – A Hurricanes II. ellenszere az lehet, ha a támadóit minél kevesebbszer engedjük, hogy pályára lépjenek – elemezte az ellenfelet Szűcs. – Bencsics Márk remek munkát végzett az irányítójukkal, egy fiatal és tehetséges tréner, aki előtt nagy jövő állhat. Viszont két hete a mi védősorunk megmutatta, hogy képes a meccs elejétől fogva küzdeni. Emellett fizikálisan jobbak vagyunk az ellenfelünknél. A csapat egyre jobban kezd összekovácsolódni és szerintem szombaton győzhetünk.

A Debrecen Gladiators-Budapest Hurricanes II. találkozó szombaton 15 órakor kezdődik a Gázvezeték utcai stadionban.
 

Forrás: HBN-MAL

Vélemény, hozzászólás?